ESLA E-kick sähköavusteinen potkupyörä!

E. S. Lahtinen Oy tuo markkinoille sähköavusteisen potkupyörän E-Kickin. ESLA E-Kick ei ole mikä tahansa potkupyörä, vaan tuote, joka on suunniteltu alusta alkaen modernin muotokielen mukaisesti. Tavoitteenamme oli luoda turvallinen, mukava ja tyylikäs tuote helppoon liikkumiseen.

Olemme keränneet vuosien varrella perinteisestä ESLA potkupyörästä käyttäjäkokemusta ja palautetta, jonka perusteella olemme valmistaneet korkealaatuisen kotimaisen liikkumisvälineen. Rungon materiaaleiksi olemme valinneet kevyen ja kestävän alumiinin. ESLA E-Kick potkupyörässä on tähän tuotteeseen suunniteltu, tehokas sähköinen voimansiirto, sekä akut.

ESLA E-Kickin muotoilu ammentaa vaikutteita moottoriurheilusta, maastopyöräilystä ja skeittauksesta, samalla kun se sisältää yrityksen muotoiluhistorian elementtejä. Löydät siitä välähdyksiä samasta kotimaisesta koivupuusta, jota käytämme perinteisissä ESLA potkukelkoissa. ESLA tuotteiden valmistus ja kokoonpano on Seinäjoella, samassa perheyrityksessä, joka on perustettu vuonna 1928.

Ohjaustangon korkeus on helposti säädettävissä, runko voidaan taittaa kuljetusta tai varastointia varten. ESLA E-kick sähköpotkupyörä soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Molempia takapyöriä pyörittävät 250 W moottorit, joilla on omat CE-merkityt akut ja ohjaimet. Akut ovat taitavasti sijoitettu jalkatukiin. Akkujen painopiste tekee ajosta erittäin vakaata ja turvallista.

ESLA E-Kick potkupyörässä on kolme eri ajonopeutta. Ensimmäinen on kävelyvauhti, jossa E-Kick tukee sinua tasaisella 1,5 km/h nopeudella, hyödyllinen, jos käyttäjän tarvitsee esim. kävellä liukkailla pinnoilla. Toinen nopeus on 7 km/h, joka on mukava nopeus potkia eteenpäin sähköisen voimansiirron avustamana. Kolmas nopeus on 15 km/h, joka soveltuu täyssähköiseen ajamiseen esim. tasaisilla ja sorapintaisilla teillä. ESLA E-Kick akku kestää n. 25 km yhdellä latauksella, vaikka valot olisivat päällä. Akut latautuvat täyteen verkkovirralla ja mukana tulevalla laturilla noin neljässä tunnissa. Luotettavat kaksoislevyjarrut pitävät nopeuden ja tehon hallinnassa. ESLA E-kick potkupyörässä on vakiona etu- ja takavalot. Liikenteessä käyttäjä on jalankulkija.

Lisävarusteina on saatavana kaunis koivupuinen tavarankuljetusteline, joka kiinnittyy helposti runkoon. Toisena lisävarusteena on taitettava mukava istuin, jossa voi matkan aikana levähtää ja ihailla maisemia.

ESLA E-Kick on saatavilla kahtena upeana värinä: Arctic Ice (valkoinen) ja Lapland Granite (tumma pronssi).

ESLA E-Kick on kotimainen Avainlipputuote.