Rollator

389.00 sis. alv 24%

Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Längd 72 cm
Bredd 59 cm
Höjd justering 78 - 99 cm
Punkteringssäkert däck 200x50 mm
vikt 9.7 kg
lastkapacitet 140 kg
CE-markant
Garanti 3 år
Artikelnr: 6504 Kategori:

Beskrivning

ESLA-rollatorn är tillverkad och konstruerad i Finland. Den är utformad för att tillgodose kundernas krav. Rollatorn levereras alltid färdigmonterad och justerad för kunden. Rollatorn är ett tryggt gånghjälpmedel både utomhus och inomhus. De punkteringsfria cellgummihjulen är bekymmerslösa, lagom mjuka och fungerar på alla slags underlag. Också hjulen tillverkas och har testats i Finland.

Rollatorn är ett bra gånghjälpmedel när man är ute och handlar eller sköter ärenden. Den kan vid behov fällas ihop och är lätt att ta med till exempel i taxin. Den mycket rymliga korgen ingår i standardutrustningen för varje ESLA-rollator.

Framhjulen snurrar 360 grader, hornen på styret kan justeras individuellt (separat för båda händerna) och den kraftiga handbromsen gör rollatorn trygg för användaren. Tack vare den stabila konstruktionen välter rollatorn inte.

Rollatorn har också en parkeringsbroms och en vadderad sits för vilopauser.

Rollatorn har en treårig garanti för material- och tillverkningsfel. Garantin gäller inte fel eller skador på grund av slitage, rost eller felaktig användning. Varje ESLA-rollator levereras med reservdelskatalog och bruksanvisning.

Mer information

Vikt 10.5 kg
Välj färg

Blå, Röd