ESLA Sparkcykel 3300

560.00

Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Längd 128 cm
Bredd 60 cm
höjd justering 80-105cm
Vikt 16,9 kg
Lastkapacitet 150 kg
CE- markant
Garanti 3 år
Artikelnr: 3300 Kategori:

Beskrivning

beaktats i planeringen direkt från början. Sparkcykeln har blivit ett tryggt och bekvämt redskap för åretruntbruk och alla slags användare. Sparkcykeln har en stabil stålram och fyra stora hjul med kullager. Det tvådelade styret med balansfjädrar och triangelkonstruktionen som blir bredare nedtill gör sparkcykeln stabil och säker att använda.

Sparkcykeln har bra trumbromsar som bromsar effektivt även vid väta och minusgrader. Den speciallätta bromsvajern ökar användarkomforten. De bra reflexerna (6 st./sparkcykel) ökar synligheten i mörker. Sparkcykelns fram- och bakram kan vid behov monteras isär till exempel för transporten. Sparkcykeln levereras färdigmonterad, med fram- och bakramen separat, i kartong.

ESLA-sparkcykeln har testats vid flera provningsanstalter och uppfyller hållfasthets- och kvalitetskraven enligt standarder. Sparkcykeln har bland annat genomgått oberoende tester vid VTT Säkerhetsteknik, TüV Product Service GmbH, Konsumentverket och Sintef.

Ringklocka, ekerreflex, trådkorg, pump med nippelgänga och vajerlås ingår i sparkcykelns standardutrustning

Sparkcykeln har en treårig garanti för material- och tillverkningsfel. Garantin gäller inte fel eller skador på grund av slitage (t.ex. däck eller bromsskor), rost eller felaktig användning. Varje ESLA-sparkcykel levereras med reservdelskatalog, bruksanvisning och garantikort.

Ytterligare information

Vikt 18.9 kg
Välj färg

Blå, Brons, Röd