• English
  • Deutsch
  • Suomi

Företaget

E. S. Lahtinen Oy

E. S. Lahtinen Oy ligger i byn Koura i Seinäjokiregionen i det finländska landskapet Södra Österbotten. Företaget har 38 anställda och tillverkar ESLA-motionsredskap samt som underleverans metallkomponenter till andra företag. Företaget har en lång historia. Företagsverksamheten startade med försäljningen av Indian-motorcyklar den 31.10.1928.

Verksamhetsidé

E. S. Lahtinen Oy planerar och tillverkar ekologiska ESLA-motionsredskap för trygg och bekväm motionsträning året runt både inomhus och utomhus. I underentreprenaden ligger fokus på tillverkningen av metalldelar med pressteknik.

 

Värdegrund

E. S. Lahtinen Oy är ett solitt familjeföretag som växer kontrollerat. En tillförlitlig leverantör och en trygg arbetsplats. Ett starkt finländskt och ärligt företag.

 
 

ESLA-produkterna är inhemska

ESLA-produkterna tillverkas i Finland och vi använder i möjligaste mån finländska råvaror. ESLA-motionsredskapen är till 80–99 procent av finländskt ursprung.

ESLA-motionsredskap säljs i Finland av sport-, cykel- och järnaffärer samt andra välsorterade företag i branschen.

 

Avainlippu

 

ESLA-produkterna utvecklas kontinuerligt

E.S. Lahtinen Oy sköter produktutvecklingen inom företaget och vi satsar på kvalitet och produktansvarsfrågor. ESLA-produkterna är uttryckligen kända för sin höga kvalitet och produkterna har CE-märkning. Vi bedriver kontinuerlig produktutveckling och utvecklar verksamheten i enlighet med kvalitetsstandarden ISO 9001.

 

Eslan tuotteille myönnetty CE-merkki

 

Miljökonsekvenserna under produktens livscykel

ESLA-produkterna planeras och testas noga innan de kommer ut på marknaden. Sparkcyklarna och rollatorn  är CE-märkta. Alla ESLA-produkter har bevisligen en mycket lång livslängd. Modellförändringar planeras så att delarna kan bytas ut så länge som möjligt.

Reservdelar fås från fabriken.

ESLA-produkterna är planerade så att de olika råmaterialen kan återvinnas. Trä-, metall- och plastdelarna kan enkelt monteras isär och sorteras för återvinning. ESLA-produkterna förbrukar ingen energi under användningen och orsakar inga utsläpp i miljön.