Tvåhjuliga sparkcyklar

Tvåhjulig sparkcykel med stora hjul för vuxna

Den tvåhjuliga sparkcykeln ESLA för vuxna är idealisk för vardagsrörlighet, men gör det också lättare att förflytta sig i stora industrihallar, lager och fabriker. Den tvåhjuliga sparkcykeln med stor ram har utmärkta balans- och köregenskaper så den rullar smidigt både inomhus och utomhus. Kolla in utbudet och beställ en tvåhjulig sparkcykel för vuxna online!

Esla tvåhjuliga sparkcykel

Visar alla 3 resultat

Vårt utbud av tvåhjuliga sparkcyklar

Vi har tre tvåhjuliga sparkcyklar för vuxna i vårt sortiment, samtliga är lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk. Många färgalternativ finns tillgängliga. Vi har ett brett utbud av produkter direkt på lager, vilket innebär att vi kan leverera inom 5 till 7 arbetsdagar.

Den tvåhjuliga sparkcykeln med stora hjul kan användas både för mer avslappnad förflyttning i städerna och för fritidsändamål. En tvåhjulig sparkcykel lämpar sig för både den vanliga motionären och elitidrottaren eftersom den är upp till 25–30 % mer ansträngande än cykling. Tvåhjulig sparkcykel för vuxna stärker musklerna och förbättrar konditionen.

Tvåhjuliga sparkcyklar för vuxna används även på fabriker och sjukhus, t.ex. för att snabbare kunna ta sig fram mellan olika platser.

Egenskaper hos tvåhjuliga sparkcyklar från ESLA

De tvåhjuliga sparkcyklarna har en stark stålram och en vadderad hybridbygel som möjliggör tre olika körpositioner. En kraftfull trumbroms på framhjulet och en automatisk parkeringsbroms gör det enklare att stanna och parkera. Alla tvåhjuliga sparkcyklar levereras med sidoreflex och ringklocka som standardutrustning. Andra tillbehör och reservdelar kan beställas separat.

De tvåhjuliga sparkcyklarna för vuxna har stora luftfyllda däck, så att du enkelt kan köra runt. Sparkcykelns främre och bakre ram kan tas loss, vilket gör att den enkelt får plats i ett litet utrymme för transport. Om du behöver mer information, vänligen kontakta oss via e-post esla@esla.fi

Beställ din tvåhjuliga sparkcykel för vuxna enkelt online

Beställ enkelt en tvåhjulig sparkcykel med stora hjul i vår webbshop. Leveransen sker inom 5–7 arbetsdagar efter beställning.

Varför ESLA?

ESLA, eller E. S. Lahtinen Oy, designar och tillverkar ekologiska transportmedel för alla åldrar. Den klassiska sparkstöttingen har tillverkats sedan 1933, men har fått sällskap av nya produkter som tvåhjuliga sparkcyklar och balanscyklar. Alla ESLA-produkter tillverkas i Finland av inhemska råvaror i så stor utsträckning som möjligt.

ESLAs tvåhjuliga sparkcyklar är finska produkter som tillverkas i byn Koura i Seinäjoki. Förutom den lokala prägeln och ekologiska tillverkningsmetoder och material är ESLAs kärnvärde att öka den fysiska aktiviteten för människor i alla åldrar.

Kontakta oss gärna om du vill ha mer information om tvåhjuliga sparkcyklar för vuxna. Vi hjälper dig gärna.