• English
  • Deutsch
  • Svenska

Yritys

E. S. LAHTINEN OY

E. S. Lahtinen Oy sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen alueella Kouran kylässä ja valmistaa ESLA-liikuntavälineitä sekä metalliosia alihankintana muille yrityksille 38 työntekijän voimin. Yrityksellä on pitkä historia. Yritystoiminta alkoi Indian moottoripyörien myynnillä 31.10.1928.

Toiminta-Ajatus

E. S. Lahtinen Oy suunnittelee ja valmistaa ekologisia ESLA-liikuntavälineitä ympärivuotiseen, turvalliseen ja mukavaan liikuntaan sisällä ja ulkona. Alihankinnassa liikeidea on keskittyä metalliosien valmistukseen puristustekniikkaa hyödyntäen.

 

ARVOT

E. S. Lahtinen Oy on hallitusti kasvava, vakavarainen perheyritys. Toimittajana luotettava ja työpaikkana turvallinen. Voimakkaasti kotimainen ja rehellinen yritys.

 
 

ESLA-tuotteet ovat
kotimaisia

ESLA-liikuntavälineiden kotimaisuusaste on korkea 80 – 99 %.

ESLA-liikuntavälineitä myyvät Suomessa urheilu-, pyörä- ja rautakaupat sekä muut hyvinvarustetut alan liikkeet.

 

Avainlippu

 

ESLA-tuotteita kehitetään
jatkuvasti

E. S. Lahtinen Oy kehittää tuotteet itse ja panostaa laatu- ja tuotevastuuasioihin. ESLA-tuotteet tunnetaan nimenomaan hyvästä laadusta ja tuotteet ovat CE – merkittyjä. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä ja kehitämme toimintaamme ISO 9001 – laatustandardin mukaisesti.

 

Eslan tuotteille myönnetty CE-merkki

 

Tuotteen koko elin­kaaren aikai­set ympäristö­vai­ku­tuk­set

Esla-tuotteet on suunniteltu ja testattu huolellisesti ennen myynnin aloitusta. Potkupyörät ja kävelypyörä ovat CE-merkittyjä. Kaikkien Esla -tuotteiden käyttöikä on todettu olevan erittäin pitkä. Mallimuutokset on suunniteltu niin, että osat ovat mahdollisimman pitkään vaihtokelpoisia. Varaosia on saatavilla tehtaalta.

Esla-tuotteet on suunniteltu siten, että eri raaka-aineet voidaan kierrättää. Puu-, metalli- ja muoviosat ovat helppo irrottaa ja erottaa toisistaan kierrätystä varten. Käytettäessä Esla-tuotteet eivät kuluta energiaa eivätkä saastuta ympäristöä. E.S. Lahtinen Oy on luotettava ja työpaikkana turvallinen. Voimakkaasti kotimainen ja rehellinen yritys.

 

Katso video 90-vuotisen historiam­me ajalta!