Esla Sparkstöttingar

Ny fart i rörligheten med ESLA spark

Sparkstöttingen är det mest ekologiska och det roligaste motionsredskapet. E. S. Lahtinen Oy grundades 1928 och strax efter detta inleddes serietillverkningen av inhemska ESLA-sparkstöttingar. Sparkstöttingen är ett transportmedel som har transporterat flera generationer. I webbutiken kan du beställa en högklassig spark, snowracer, pimpelspark, kälke, släde, rodel eller sparkstötting för barn eller vuxna, som tillverkats av finländska råmaterial.

Se storleksguiden Esla Spark

Visar alla 13 resultat

Vårt ESLA sparurval

ESLA har långa traditioner så vi vet hur och av vilka material det lönar sig att tillverka sparkstöttingar för förhållandena i norr. Högklassiga sparkar och kälkar håller i användning i tiotals år. Vi är den största sparkstöttingstillverkaren i världen.

I vårt omfattande urval hittar du en sparkstötting för alla åldrar och storlekar. ESLA T1 MINI är en lätt sparkstötting som lämpar sig för 90–120 cm långa barn, när däremot ESLA T2- och ESLA T4-sparkstöttingarna är avsedda för aningen större personer. För vuxna erbjuds modellerna ESLA T6, ESLA T7 och ESLA T8. Se även säsongsfärgerna av modellen ESLA T6.

Vårt urval omfattar också den moderna och sportiga Esla Adventure hundsläde, som ger kälkåkningen en slädliknande känsla. Särskilt hundspannsförare, reseföretagare och äventyrare använder denna nya produkt. Esla Adventure kan användas med en eller två draghundar, men man kan också åka den ensam.

Därtill erbjuder våra sportiga kälkar Esla Kickspark och Kickspark Max motionärer och idrottare ett nytt, effektivt färdsätt. Det finns flera färgalternativ av alla modeller.

ESLA-sparks egenskaper

Sparkstöttingarna för barn och vuxna tillverkas av inhemsk björk och målas med ekologiska vattenförtunnade målfärger. Målfärgen skyddar sparkstöttingen och pimpelsparken mot UV-strålning och ger sparkstöttingen ett stiligt utseende. Medarna tillverkar av fjäderstål, i vars tillverkning man har använt återvunnet stål. Medarna förses med zinkbeläggning för att förebygga rost.

Sparkstöttingen kan vikas ihop för transporter eller lagring. Fotstöden och vimplarna hör till standardutrustningen. Vi erbjuder även olika tilläggsutrustningar och reservdelar, så som ESLA plastmedar, ESLA snömedar och fotstöd. Kontakta oss om du inte hittar den önskade tilläggsutrustningen!

Kontakta oss om sparkstöttingar

Beställ sparkstöttingar för barn eller vuxna enkelt online

I vår webbutik kan du enkelt beställa sparkstöttingar för barn och vuxna. Vi har ett omfattande lager, så vi kan försäkra snabba och säkra leveranser. Bekanta dig med ESLA:s leveransvillkor bakom denna länk.

Varför ESLA

ESLA, alltså E. S. Lahtinen Oy, planerar och tillverkar ekologiska sparkstöttingar och andra motionsredskap med nästan hundra års erfarenhet. Hos oss hittar du även sparkcyklar och rullatorer, tvåhjuliga sparkcyklar för inomhusbruk, snowracers, rodlar samt gungstolar för barn och vuxna. Alla ESLA-produkter har planerats och tillverkats i Finland.

ESLA-sparkstöttingarna tillverkas i byn Koura i Västra Finland. Ekologi är ett centralt värde i vårt företag, och det syns både i våra inhemska material, tillverkningsmetoder och slutprodukter. Ett annat centralt värde är att öka motionen i alla åldrar. Sparkstöttingarna hjälper hela familjen att röra sig i naturen under t.ex. utflykter.

Vi hjälper gärna om du behöver ytterligare information eller hjälp med din beställning!

Fråga mer om sparkstöttingar