Sparkcyklar och rollatorer

Sparkcykel för vuxna och rollator ger glädje av fysisk aktivitet

ESLA sparkcyklar tillgängliga för omedelbar leverans direkt från lager. Finns i hela färgsortimentet. Ge din vinter en kick!

ESLA-sparkcyklar och rollatorer är finska, lättanvända transportmedel för självständig rörlighet, vilket underlättar att träffa människor och sköta ärenden. Sparkcyklarna är lätta att använda på alla vägar, stabila att manövrera och säkra att köra även på halt väglag.

Esla sparkcykel

Visar alla 2 resultat

ESLA utbud av sparkcyklar

I vårt sortiment finns rollatorer, dvs. gåstolar och sparkcyklar för vuxna som är utformade för att tillgodose användarnas behov. Rollatorn är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk och underlättar självständig rörlighet. Den inhemska, högkvalitativa och säkra rollatorn levereras alltid färdigmonterad och justerad.

Sparkcykel för vuxna är ett hjälpmedel som är utformat för utomhusbruk och kan användas året runt. Sparkcykeln från ESLA är säker och bekväm att använda eftersom den har utformats i samråd med användare och experter. En kortare och smidigare modell, CityMax, har också utvecklats för snabbare förflyttning i stadsområden och på trottoarer. Den kan också enkelt tas med ombord på till exempel buss eller spårvagn.

Funktioner

Den inhemska ESLA rollatorn har en stålram och robust konstruktion, vilket gör att den är säker att använda och inte kan välta. Ytterligare säkerhet garanteras av kraftfulla handbromsar och ett säte att vila på.

Sparkcykeln för vuxna har en robust stålram och stora hjul med kullager. Tack vare det balanserade styret med dubbla fjädrar och den lutande designen är sparkcykeln extremt välbalanserad och säker. Kraftiga bromsar, extra breda bromsvajrar och bra reflexer bidrar till ökad säkerhet. Rollatorer och sparkcyklar kan enkelt fällas ihop för transport.

Beställ din sparkcykel eller rollator enkelt online

I vår webbutik kan du enkelt beställa sparkcyklar för vuxna och rollatorer. Tack vare vårt omfattande lager kan vi leverera dina produkter inom 5–7 arbetsdagar. Sparkcyklar och rollatorer levereras färdigmonterade och justerade.

Om du behöver mer information är du välkommen att kontakta oss via e-post esla@esla.fi

Varför ESLA?

Alla ESLA-produkter tillverkas i Finland, i byn Koura i Seinäjoki, och inhemska råvaror används i så stor utsträckning som möjligt. Förutom att produkterna är inhemska och ekologiska är deras nyckelvärde att öka den fysiska aktiviteten för människor i alla åldrar.

ESLA, eller E. S. Lahtinen Oy, har designat och tillverkat rollatorer, sparkcyklar för vuxna och annan rörelsefrämjande utrustning i årtionden. Hos oss hittar du även sparkstöttingar och sparkcyklar för inom- och utomhusbruk samt gungstolar för barn och vuxna.

Kontakta oss gärna om du vill ha mer information om sparkcyklar för vuxna. Vi hjälper dig gärna.

Fråga mer om sparkcyklar!