ESLA Tvåhjulig sparkcykel 4100, fritid

454.00

Användning Fritid
Styrning hybridstystången
justerbar höjd 88-113cm
Längd 124 cm
Vikt 9.0 kg
Framhjul 16.0"
Bakhjul 12.5"
Lastkapacitet 120 kg
Standardutrustning liten korg
Garanti 3 år
Artikelnr: 4100 Kategori:

Beskrivning

Den robusta tvåhjuliga sparkcykeln med stålram är utmärkt såväl för att svischa runt på stan som för vanliga motionärer och som ett nytt inslag i toppidrottarens träning. Den tvåhjuliga sparkcykeln inte bara tar dig fram, utan får dig också att komma i toppform och bli kvitt överflödiga kalorier.

Sparkcykling stärker musklerna, framför allt sätesmusklerna samt musklerna i ländryggen och på lårets baksida. I motionsträning ger sparkcykling 25–30 procent mer belastning är vanlig cykling. Sparkcykling är särskilt populärt bland löpare, eftersom det simulerar löpning på ett bra sätt utan stötbelastningen.

Den vadderade hybridstyrstången möjliggör tre grundläggande körställningar. Den tvåhjuliga sparkcykelns fram- och bakram kan enkelt monteras isär varvid sparkcykeln tar endast lite plats under transporten.

Det automatiska stödet aktiveras när du vänder styrstången i ändläget och återgår när du vänder styrstången tillbaka till körläget. Den tvåhjuliga sparkcykeln rullar lätt tack vare de tillräckligt stora luftgummidäcken. Den tvåhjuliga sparkcykeln har ett 16 tums framhjul och ett 12 tums bakhjul. Framhjulet har en trumbroms som effektivt stoppar den tvåhjuliga sparkcykeln vid behov.

Nätkorgen, ekerreflexen och ringklockan ingår i standardutrustningen för sparkcykelmodellen 4100.

Den tvåhjuliga sparkcykeln har en treårig garanti för material- och tillverkningsfel. Garantin gäller inte fel eller skador på grund av slitage (t.ex. däck eller bromsskor), rost eller felaktig användning.

Ytterligare information

Vikt 9.7 kg
Välj färg

Gul, Grön, Röd, Rosa

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.