Tvåhjulig sparkcykel 4102

370.00 sis. alv 24%

Leveranstid 1-3 arbetsdagar
justerbar höjd 88-113 cm
Längd 124 cm
Vikt 9.0 kg
Framhjul 16.0"
Bakhjul 12.5"
Lastkapacitet 120 kg
Garanti 3 år
Artikelnr: 4102 Kategori:

Beskrivning

Den robusta tvåhjuliga sparkcykeln med stålram är utmärkt såväl för att svischa runt på stan som för vanliga motionärer och som ett nytt inslag i toppidrottarens träning. Den tvåhjuliga sparkcykeln inte bara tar dig fram, utan får dig också att komma i toppform och bli kvitt överflödiga kalorier.

Den tvåhjuliga ESLA-sparkcykeln modell 4102 är mycket populär på arbetsplatser där den används för snabba förflyttningar i långa korridorer och hallar.

Det automatiska stödet aktiveras när du vänder styrstången i ändläget och återgår när du vänder styrstången tillbaka till körläget. Den tvåhjuliga sparkcykeln rullar lätt tack vare de tillräckligt stora luftgummidäcken. Den tvåhjuliga sparkcykeln har ett 16 tums framhjul och ett 12 tums bakhjul. Framhjulet har en trumbroms som effektivt stoppar den tvåhjuliga sparkcykeln vid behov.

Ringklockan och ekerreflexen ingår i standardutrustningen för den tvåhjuliga sparkcykeln 4102. Korgen medföljer inte produkten.

Den tvåhjuliga sparkcykeln har en treårig garanti för material- och tillverkningsfel. Garantin gäller inte fel eller skador på grund av slitage (t.ex. däck eller bromsskor), rost eller felaktig användning.

Mer information

Vikt 9.7 kg
Välj färg

Blå, Grön, Gul