ESLA Tvåhjulig sparkcykel 4102, industri

430.00

Användning Industri och fritid
Styrning rak styrlenk
justerbar höjd 88-113 cm
Längd 124 cm
Vikt 9.0 kg
Framhjul 16.0"
Bakhjul 12.5"
Lastkapacitet 120 kg
Tillbehör en liten eller stor korg
Garanti 3 år
Artikelnr: 4102 Kategori:

Beskrivning

Den tvåhjuliga ESLA-sparkcykeln modell 4102 är mycket populär på arbetsplatser där den används för snabba förflyttningar i långa korridorer och hallar.

Den robusta tvåhjuliga sparkcykeln med stålram är också utmärkt såväl för att svischa runt på stan som för vanliga motionärer.

Det automatiska stödet aktiveras när du vänder styrstången i ändläget och återgår när du vänder styrstången tillbaka till körläget. Den tvåhjuliga sparkcykeln rullar lätt tack vare de tillräckligt stora luftgummidäcken. Den tvåhjuliga sparkcykeln har ett 16 tums framhjul och ett 12 tums bakhjul. Framhjulet har en trumbroms som effektivt stoppar den tvåhjuliga sparkcykeln vid behov.

Ringklockan och ekerreflexen ingår i standardutrustningen för den tvåhjuliga sparkcykeln 4102. Korgen medföljer inte produkten. Du hittar en liten eller stor korg bland tillbehören i webbutiken.

Den tvåhjuliga sparkcykeln har en treårig garanti för material- och tillverkningsfel. Garantin gäller inte fel eller skador på grund av slitage (t.ex. däck eller bromsskor), rost eller felaktig användning.

Ytterligare information

Vikt 9.7 kg
Välj färg

Blå, Gul, Grön