Potkukelkat

Potku­kelkalla uutta potkua liikkumiseen

Potkukelkka on talvikauden ekologisin kulkupeli ja hauska kuntoiluväline kaikenikäisille. Kotimaisten ESLA-potkukelkkojen sarjavalmistus aloitettiin jo vuonna 1933, joten kyseessä on tuote, joka on kyydinnyt jo useita sukupolvia. Tilaa kotimaisista raaka-aineista valmistetut, laadukkaat pilkkikelkat sekä aikuisten ja lasten potkukelkat verkkokaupasta!

Katso kokotaulukko

Näytetään kaikki 12 tulosta

Potkukelkka valikoimamme

ESLAlla on pitkät perinteet, joten tiedämme, miten ja mistä materiaaleista potkukelkka kannattaa valmistaa pohjoisiin oloihin. Laadukas potku- tai pilkkikelkka kestää käytössä kymmeniä vuosia. ESLA onkin ollut markkinajohtaja Suomessa 1970-luvulta lähtien.

Kattavasta valikoimistamme löydät kulkupelit kaikenikäisille. T1 MINI on kevyt lasten potkukelkka, joka sopii 90-120 cm pitkille potkuttelijoille, kun taas T2– ja T4-kelkat ovat hieman isommille liikkujille. Aikuisille on tarjolla mallit T6, T7 ja T8. Katso myös kausivärit T6-mallista.

Valikoimissamme on myös moderni, urheilullinen Esla Adventure, joka tuo kelkkailuun rekimäistä tunnelmaa. Tätä uutuustuotetta käyttävät etenkin koiravaljakkoihmiset, matkailuyrittäjät ja seikkailu-urheilijat. Esla Adventurea voidaan käyttää yhden tai kahden vetokoiran kanssa, mutta myös yksin potkutellen.

Lisäksi sporttiset kelkkamme Kickspark ja Kickspark Max tarjoavat kuntoilijoille ja urheilijoille uudenlaisen, tehokkaan menopelin. Kaikista malleista on tarjolla useita värivaihtoehtoja.

ESLA potkukelkkojen ominaisuudet

Aikuisten ja lasten potkukelkat valmistetaan kotimaisesta koivusta ja maalataan ekologisilla, vesiohenteisilla maaleilla. Maali suojaa potku- ja pilkkikelkkaa uv-säteilyltä ja tuo menopeliin tyylikästä ulkonäköä. Jalakset valmistetaan jousiteräksestä, jonka valmistuksessa on käytetty kierrätettyä terästä. Jalakset sinkitään ruostumisen estämiseksi.

Potkukelkka voidaan taittaa kasaan kuljetuksen tai varastoinnin ajaksi. Jalkatuet ja viiri kuuluvat vakiovarusteisiin. Tarjolla on myös erilaisia lisävarusteita ja varaosia, kuten liuku-, hanki- ja jääjalaksia sekä jalkatukia. Mikäli et löydä kaipaamaasi lisävarustetta valikoimastamme, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä potkukelkoista

Tilaa aikuisten tai lasten potkukelkka helposti verkosta

Voit tilata aikuisten ja lasten potkukelkat helposti verkkokaupastamme. Meillä on laaja varasto, joten takaamme varmat ja nopeat toimitukset. Tarjoamme ilmaiset kotiinkuljetukset yli 50 euron ostoksiin. Postin Kotipaketin avulla saat tilauksen suoraan kotiovellesi sovittuna ajankohtana.

Meillä on myös kattava jälleenmyyjäverkosto, joka palvelee ympäri Suomen, mikäli haluat käydä tutustumassa pilkkikelkkoihin tai muihin potkukelkkoihin paikan päällä. Jos tarvitset lisätietoja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@esla.fi tai puhelimitse (06) 429 9400. Voit käyttää myös yhteydenottolomaketta.

Miksi ESLA

ESLA eli E. S. Lahtinen Oy suunnittelee ja valmistaa ekologisia potkukelkkoja ja muita liikuntavälineitä yli 90 vuoden kokemuksella. Meiltä saat myös potkupyörät ja rollaattorit, potkulaudat sisä- ja ulkokäyttöön sekä aikuisten ja lasten keinutuolit. Kaikki ovat suomalaisia avainlipputuotteita.

ESLA-potkukelkat valmistetaan Seinäjoen alueella Kouran kylässä. Ekologisuus on yrityksen keskeinen arvo, joka näkyy niin kotimaisissa materiaaleissa, valmistusmenetelmissä kuin lopputuotteissakin. Toisena keskeisenä arvona on liikunnan lisääminen eri ikäisisille. Potkukelkat liikuttavat koko perhettä luonnossa esimerkiksi retkeilyn muodossa.

Autamme mielellämme, mikäli tarvitset lisätietoja tai apua tilauksen kanssa!

Kysy lisää potkukelkoista