Keinuen kesään -Esla Nordic keinutuolit -20 %

Esla Nordic keinutuoli lapsille ja aikuisille

ESLA on tullut monelle tutuksi sen 95 vuotta kestäneen historian aikana hyvin suunnitelluista tuotteistaan – etenkin klassisesta potkukelkastaan.

ESLA NORDIC-Keinutuolissa yhdistyvät pohjoismaisen muotoilun kauneimmat piirteet: tyylikkyyden, yksinkertaisuuden ja ajattomuuden. Sen materiaaleina on käytetty pohjoisen sään kestävää koivua ja terästä. Keinutuolin ulkonäkö, rento keinuma-asento ja kokoontaittuvuus erottavat sen perinteisistä keinutuoleista. Sitä on mukava käyttää ja helppo varastoida sen kokoontaittuvuuden vuoksi. Keinua voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa.

ESLA NORDIC keinutuolista on saatavilla myös lasten oma ESLA NORDIC JUNIOR malli. Tämä suloinen uutuus soveltuu erinomaisesti 3-7 vuotiaiden lapsille.

Lasten keinutuoli on yhdistelmä taattua ESLA-laatua, ympäristöystävällisyyttä sekä käsintehtyä ammattitaitoa. Lasten keinutuoli on testattu samojen tiukkojen turvallisuusvaatimusten mukaisesti, kuten aikuisten keinutuolikin. Keinutuolit valmistetaan kokonaan käsityönä Kouran kylässä.

Keinutuolit ovat yhdistelmä taattua ESLA-laatua, ympäristöystävällisyyttä sekä käsintehtyä ammattitaitoa.

Väreinä aikuiset: punainen, lakattu, valkoinen ja musta. Lapset: pinkki, musta ja valkoinen.