Potkupyörät ja rollaattorit

Potkupyörä ja rollaattori tuovat iloa liikuntaan

ESLA potkupyörät ja rollaattorit ovat kotimaisia, helppokäyttöisiä kulkuneuvoja omatoimiseen liikkumiseen, tuttujen tapaamiseen ja asioiden hoitoon. Menopelit kulkevat keveästi kaikilla teillä ja ovat tukevia ohjata sekä turvallisia ajaa myös liukkailla keleillä. Tutustu verkossa tai käy testaamassa tuotteita jälleenmyyjiemme luona!

Näytetään kaikki 3 tulosta

Valikoimamme

Valikoimissamme on käyttäjien tarpeisiin suunniteltuja rollaattoreita eli työnnettäviä kävelypyöriä sekä aikuisten potkupyöriä. Kävelypyörät soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön ja tuovat apua omatoimiseen liikkumiseen. Kotimaiset, laadukkaat ja turvalliset rollaattorit toimitetaan aina valmiiksi koottuna ja säädettynä.

Potkupyörät ovat ulkokäyttöön suunniteltuja liikkumisen apuvälineitä, joita voidaan käyttää ympäri vuoden. Kulkupeli on turvallinen ja mukava käyttää, sillä se on suunniteltu yhteistyössä käyttäjien ja asiantuntijoiden kanssa. Potkupyörästä on kehitetty myös lyhyempi ja ketterämpi malli CityMax, joka soveltuu vauhdikkaampaan menoon esimerkiksi taajamissa ja kaupunkien jalkakäytävillä. Se mahtuu kätevästi mukaan myös esimerkiksi linja-autoon tai raitiovaunuun.

Ominaisuudet

Kotimaisessa ESLA rollaattorissa eli kävelypyörässä on teräsrunko ja tukeva rakenne, joten se on turvallinen käyttää eikä pääse kaatumaan. Lisäturvaa tuovat tehokkaat käsijarrut sekä istuin levähtämistä varten. Puhkeamattomat solukumipyörät soveltuvat kaikenlaisille alustoille ja 360 astetta kääntyvät etupyörät helpottavat liikkumista niin sisällä kuin ulkonakin.

Aikuisten potkupyörissä on tukeva teräsrunko ja kuulalaakeroidut, suuret pyörät. Tasapainojousitetun kaksoistanko-ohjauksen sekä alaspäin levenevän rakenteensa ansiosta kulkupeli on erittäin tasapainoinen ja turvallinen. Tehokkaat jarrut, erikoisleveät jarruvaijerit sekä hyvät heijastimet tuovat lisäturvaa. Rollaattorit ja potkupyörät voi taittaa helposti kasaan kuljetuksen ajaksi.

Tilaa potkupyörä tai rollaattori helposti verkosta

Voit tilata aikuisten potkupyörän tai rollaattorin helposti verkkokaupastamme – myös osamaksulla. Laajan varastomme ansiosta saamme tuotteet toimitettua 1-3 arkipäivässä. Postin Kotipakettina tilaus saapuu suoraan kotiovellesi. Meiltä saat ilmaisen kuljetuksen yli 50 euron ostoksiin. Potkupyörät ja rollaattorit toimitetaan valmiiksi koottuna ja säädettynä.

Mikäli haluat tutustua tuotteisiin paikan päällä, kattava jälleenmyyjäverkostomme palvelee ympäri Suomen. Jos tarvitset lisätietoja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@esla.fi tai puhelimitse (06) 429 9400.

Miksi ESLA?

Kaikki ESLA-tuotteet ovat avainlipputuotteita, jotka valmistetaan Suomessa, Seinäjoen Kouran kylässä mahdollisimman pitkälle kotimaisista raaka-aineista. Kotimaisuuden ja ekologisuuden lisäksi keskeisenä arvona on eri ikäisten ihmisten liikunnan lisääminen.

ESLA eli E. S. Lahtinen Oy on suunnitellut ja valmistanut rollaattoreita ja aikuisten potkupyöriä sekä muita liikuntavälineitä jo vuosikymmeniä. Meiltä saat myös potkukelkat, potkulaudat sisä- ja ulkokäyttöön sekä lasten keinutuolit.

Ota yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja tuoteryhmästä potkupyörä aikuiset. Autamme mielellämme.

 

OTA YHTEYTTÄ!