ESLA Potkupyörät ja rollaattorit

ESLA potkurollaattori – Uutta potkua liikuntaan!

Kotimainen Esla potkupyörä ympärivuotiseen ja turvalliseen liikkumiseen suoraan valmistajalta. ESLA Potkupyörät – Aikuisten potkupyörä ja rollaattorit mallit ESLA City Max 3800 & ESLA potkupyörä 3300. Tilaa verkkokaupasta tai tutustu lähimpään jälleenmyyjäämme.👌. ESLA verkkokaupan tilaajille ilmainen toimitus Postin kotipaketilla 1 – 3 päivää tilauksesta!

HURRAA HURRAAA! Esla Citymax puhkeamattomilla renkailla

🥳😁 Nyt niitä vihdoin saa! Esla CityMax 3800 malli pronssi puhkeamattomilla renkailla. Unohda renkaiden pumppaus, ei hätää jos reitillä on terävää sepeliä, nämä renkaat eivät rikkoudu.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Monipuoliseen liikkumisen vapauteen – nelirenkaiset potkupyörät ESLA:lta

Potkupyöräily on ihanteellinen tapa liikkua niin kaupungin sykkeessä kuin maaseudun rauhassa. ESLA on kotimainen valmistaja, joka, tarjoaa aikuisille suunniteltuja nelirenkaisia potkupyöriä, jotka yhdistävät mukavuuden ja kestävyyden. Jokainen ESLA potkupyörä, kuten suosittu ESLA Citymax 3800, on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu kestämään Pohjolan olosuhteita. Haluatko kokea kaupunkiliikenteen uudella tavalla? ESLAn laadukas ja monipuolinen valikoima tarjoaa sinulle vapauden ja ilon liikkumisesta. Olipa kyseessä sitten kauppareissu, tai virkistävä ulkoilu, meiltä löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan kulkuvälineen.ESLA potkupyörät soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Alta löydät potkupyörät, jotka soveltuvat aktiiviseen ulkoiluun. Kotimaiset turvalliset ESLA potkurollaattorit on valmistettu käytettäväksi niin kesällä kuin talvellakin.

  • ESLA Potkupyörä 3300: varttuneille käyttäjille, väreinä punainen, sininen ja pronssi. Liikkuminen potkupyörällä on helppoa ja turvallista. ESLA potkupyörä 3300 rumpujarrulla sisältää kätevän 23 l korin tavaroita varten. Tuote painaa 17 kg. Kaikki mallimme ovat suunniteltu kestämään ja tarjoamaan mukavan matkan, missä ikinä päätätkin liikkua. Tilaa ESLA Potkupyörä 3300 kolmen vuoden takuulla, kaikkiin potkupyöriimme ilmainen Postin kotipakettitoimitus.
  • ESLA City Max 3800: Saatavilla purppuran, opaali sinisen, hopean ja pronssin värisenä. Näppärän kokonsa ansiosta ESLA City Max on kätevä käyttää julkisissa kulkuvälineissä ja se mahtuu yleisimpiin hisseihin kompaktin pituutensa ansiosta, pituus 112cm.  ESLA City Max potkupyörän paino on 15 kg, näppärän tavarakorin tilavuus 10 litraa. 
  • Valikoimasta löydät myös puhkeamattomilla FLEXEL-renkailla varustetun ESLA City Max potkupyörän; FLEXEL solukumirengas on puhkeamaton, joka turvaa  huoltovapauden -renkaita ei tarvitse pumpata! ESLA City Max puhkeamattomilla renkailla on saatavana ainoastaan ESLAN verkkokaupasta pronssin värissä.

Kotimaisuus ja helppokäyttöisyys korostuvat ESLA potkurollaattoreissa

ESLA potkupyörä antaa uusia mahdollisuuksia liikkua omatoimisesti ja tavata muita ihmisiä. Se on helppokäyttöinen ja hyvä kulkuneuvo jokapäiväiseen liikkumiseen ja asioiden hoitamiseen. ESLA nelirenkaiset potkupyörät ovat turvallisia myös liukkailla keleillä. ESLA potkurollaattori kulkee keveästi kaikilla teillä ja se on tukeva ohjata. Liikenteessä potkupyöräilijä on jalankulkija. Soittokello, puolaheijastin, verkkokori, nippapumppu ja vaijerilukko kuuluvat vakiovarusteena ESLA City Maxiin ja ESLA 3300 mallisen potkupyörän vakiovarusteet ovat samat, pienen verkkokorin sijaan Esla potkupyörässä on isompi lankakori. Kotimaisena valmistajana korostamme tuotteiden turvallisuutta ja luotettavuutta, molemmissa potkupyörissä on kolmen vuoden takuu sekä ESLA verkkokaupasta ilmainen Postin kotipaketti toimitus. Saat tuotteen kotiovelle tuotuna. ESLA potkupyörä ja City Max mallit ovat myös helppoja laittaa käyttövalmiiksi ilman työkaluja.

ESLA potkupyörän vankka rakenne ja tehokas jarrujärjestelmä takaavat turvallisen matkanteon kaikissa olosuhteissa. Ergonomisesti muotoiltu ohjaustanko ja säädettävä korkeus tekevät ajamisesta helppoa ja turvallista. Kaikki ESLA-tuotteet ovat valmistettu kotimaisista raaka-aineista vastuullisesti.

Kotimaisessa ESLA potkurollaattorissa on  teräsrunko ja tukeva rungon alaspäin levenevä rakenne, joten se on turvallinen käyttää eikä pääse kaatumaan. Lisäturvaa tuovat tehokkaat käsijarrut sekä istuin levähtämistä varten. Vaihtoehtona myös puhkeamattomilla Flexel-renkailla varustettu ESLA City Max pronssinen potkupyörä, joka on saatavilla ainoastaan ESLA verkkokaupasta. Käyttäjän ei tarvitse pumpata erikseen ilmaa renkaisiin.  ESLA aikuisten potkupyörässä on tukeva teräsrunko ja kuulalaakeroidut, suuret pyörät. Tasapainojousitetun kaksoistanko-ohjauksen sekä alaspäin levenevän rakenteensa ansiosta potkupyörä on erittäin tasapainoinen ja turvallinen. Tehokkaat jarrut, erikoisleveät jarruvaijerit sekä hyvät heijastimet tuovat lisäturvaa. Potkupyörärollaattorista voidaan irrottaa takaosa erikseen, joka helpottaa sen mukaan ottamista.

Turvallista liikkumista kaupungissa tai maaseudulla

Varttuneille suunnatut ESLA potkurollaattorit tuovat turvaa ja vakautta ulkona liikkuessa. Kaikki ESLA potkupyörät ovat testattuja tuotteita ja täyttävät standardien asettamat kesto- ja laatuvaatimukset. Kaikki ESLA mallit ovat suunniteltu maksimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi. Tervetuloa ESLA verkkokauppaan ja tilaa joko itsellesi tai isovanhemmille uusi turvallinen kulkuneuvo. ESLA on kotimainen valmistaja, joka takaa tuotteiden varaosien saatavuuden. ESLA potkurollaattoreilla on myös takuuaika 3 vuotta. Tutustu ESLA valikoimaan jo tänään ja löydä oma suosikkisi liikkumisen vapauteen.

Muuta huomioitavaa ESLA potkupyörille

Potkupyörät on suunniteltu erityisesti aikuisille ja varttuneille käyttäjille. ESLA potkupyörien helppokäyttöisyys ja kotimainen laatu tekevät niistä ihanteellisia kaupunkiliikenteeseen ja pidemmille matkoille kuntoilumielessä.

Q: Ovatko potkurollaattorit helppoja käyttää ja säilyttää?

A: Kyllä, ESLA potkupyörät on suunniteltu helppokäyttöisiksi. Tilan säästämiseksi potkurollaattorin jalasosat on helppo irrottaa rungosta. Tämän lisäksi ESLA potkupyörät tarjoavat tukevan ja turvallisen tavan liikkua ulkona ympärivuotisesti.

Muista huomioida turvallisuus ESLA potkurollaattoreilla liikkuessa, liikenteessä olet jalankulkija.

  • Huolto ja Ylläpito:
  • Säännöllinen huolto pitää ESLA potkupyöräsi kunnossa ja turvallisena käyttää.

Kaikki ESLA-tuotteet ovat avainlipputuotteita, jotka valmistetaan Suomessa, Seinäjoen Kouran kylässä mahdollisimman pitkälle kotimaisista raaka-aineista. Kotimaisuuden ja ekologisuuden lisäksi keskeisenä arvona on eri ikäisten ihmisten liikunnan lisääminen.

ESLA eli E. S. Lahtinen Oy on suunnitellut ja valmistanut rollaattoreita ja aikuisten potkupyöriä sekä muita liikuntavälineitä jo vuosikymmeniä. Meiltä saat myös potkukelkat, potkulaudat sisä- ja ulkokäyttöön sekä aikuisten ja lasten keinutuolit.

Ota yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja tuoteryhmästä potkupyörä aikuiset. Autamme mielellämme.

Kysy lisää potkupyöristä