Potkupyörät ja rollaattorit

Aikuisten potkupyörä ja rollaattori tuovat iloa liikuntaan

ESLA potkupyörät ja rollaattorit ovat kotimaisia, helppokäyttöisiä kulkuneuvoja omatoimiseen liikkumiseen, tuttujen tapaamiseen ja asioiden hoitoon. ESLA potkupyörä kulkee keveästi kaikilla teillä ja ovat tukevia ohjata sekä turvallisia ajaa myös liukkailla keleillä. Tutustu verkossa tai käy testaamassa tuotteita jälleenmyyjiemme luona!

Nyt on ostajan markkinat! Esla potkupyörällä, Citymax ja kävelypyörällä on hyvä varastosaatavuus verkkokaupasta. Kaikkia värejä ja malleja löytyy 1 – 3 päivän toimituksiin kotiovelle (Postin kotipaketilla).

Syksyinen potkupyörätarjous! Uutta potkua syksyn liukkaille keleille!

ESLA potkupyörän 3300 tai City Max 3800 mallin ostajalle suojahuppu kaupan päälle!

Tarjous voimassa toistaiseksi. Suojahupun arvo 49 €. Tarjous voimassa ainoastaan Esla verkkokaupassa.

Tuote lisätään automaattisesti ostamasi potkupyörä 3300 tai 3800 mallin yhteyteen.

Voidaan käyttää myös suojaamaan Esla potkukelkkoja.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Potkupyörä valikoimamme

Valikoimissamme on käyttäjien tarpeisiin suunniteltu rollaattori eli työnnettävä kävelypyörä sekä aikuisten potkupyörä. Kävelypyörä soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön ja tuo apua omatoimiseen liikkumiseen. Kotimainen, laadukas ja turvallinen rollaattori toimitetaan aina valmiiksi koottuna ja säädettynä.

Aikuisten potkupyörä on ulkokäyttöön suunniteltu liikkumisen apuväline, jota voidaan käyttää ympäri vuoden. ESLA potkupyörä on turvallinen ja mukava käyttää, sillä se on suunniteltu yhteistyössä käyttäjien ja asiantuntijoiden kanssa. Potkupyörästä on kehitetty myös lyhyempi ja ketterämpi malli CityMax, joka soveltuu vauhdikkaampaan menoon esimerkiksi taajamissa ja kaupunkien jalkakäytävillä. Se mahtuu kätevästi mukaan myös esimerkiksi linja-autoon tai raitiovaunuun.

Ominaisuudet

Kotimaisessa ESLA rollaattorissa eli kävelypyörässä on teräsrunko ja tukeva rakenne, joten se on turvallinen käyttää eikä pääse kaatumaan. Lisäturvaa tuovat tehokkaat käsijarrut sekä istuin levähtämistä varten. Puhkeamattomat solukumipyörät soveltuvat kaikenlaisille alustoille ja 360 astetta kääntyvät etupyörät helpottavat liikkumista niin sisällä kuin ulkona.

Aikuisten potkupyörässä on tukeva teräsrunko ja kuulalaakeroidut, suuret pyörät. Tasapainojousitetun kaksoistanko-ohjauksen sekä alaspäin levenevän rakenteensa ansiosta kulkupeli on erittäin tasapainoinen ja turvallinen. Tehokkaat jarrut, erikoisleveät jarruvaijerit sekä hyvät heijastimet tuovat lisäturvaa. Rollaattorit ja potkupyörät voi taittaa helposti kasaan kuljetuksen ajaksi.

Tilaa potkupyörä tai rollaattori helposti verkosta

Voit tilata aikuisten potkupyörän tai rollaattorin helposti verkkokaupastamme – myös osamaksulla. Laajan varastomme ansiosta saamme tuotteet toimitettua 1-3 arkipäivässä. Postin Kotipakettina tilaus saapuu suoraan kotiovellesi. Meiltä saat ilmaisen kuljetuksen yli 50 euron ostoksiin. Potkupyörät ja rollaattorit toimitetaan valmiiksi koottuna ja säädettynä.

Mikäli haluat tutustua tuotteisiin paikan päällä, kattava jälleenmyyjäverkostomme palvelee ympäri Suomen. Jos tarvitset lisätietoja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@esla.fi

Miksi ESLA?

Kaikki ESLA-tuotteet ovat avainlipputuotteita, jotka valmistetaan Suomessa, Seinäjoen Kouran kylässä mahdollisimman pitkälle kotimaisista raaka-aineista. Kotimaisuuden ja ekologisuuden lisäksi keskeisenä arvona on eri ikäisten ihmisten liikunnan lisääminen.

ESLA eli E. S. Lahtinen Oy on suunnitellut ja valmistanut rollaattoreita ja aikuisten potkupyöriä sekä muita liikuntavälineitä jo vuosikymmeniä. Meiltä saat myös potkukelkat, potkulaudat sisä- ja ulkokäyttöön sekä aikuisten ja lasten keinutuolit.

Ota yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja tuoteryhmästä potkupyörä aikuiset. Autamme mielellämme.

Kysy lisää potkupyöristä