Esla potkulaudat

Esla aikuisten potkulauta isoilla renkailla

ESLA aikuisten potkulauta soveltuu erinomaisesti arjen liikkumiseen, mutta tehostaa paikasta toiseen siirtymistä myös esimerkiksi suurissa teollisuushalleissa, varastoissa sekä laitoksissa. Isorenkaisessa potkulaudassa on loistavat tasapaino- ja ajo-ominaisuudet, joten se rullaa ketterästi niin sisällä kuin ulkonakin. Tutustu valikoimaan ja tilaa suoraan valmistajalta potkulauta aikuisille!

Esla potkulautaesite

Näytetään kaikki 3 tulosta

Kotimainen ESLA potkulauta soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön

Potkulautailu ei ole enää vain lasten harrastus, vaan se on vallannut myös aikuisten sydämet. Aikuisten potkulaudat tarjoavat loistavan tavan liikkua kaupungilla nopeasti ja kätevästi. Enää ei tarvitse murehtia ruuhkista tai parkkipaikoista, sillä potkulauta vie sinut perille näppärästi ja tehokkaasti.  Lisäksi, ESLAn potkulaudat soveltuvat loistavasti myös tehdas- ja sairaalakäyttöön.

Vakautta ja tasapainoa potkulautailuun monessa ympäristössä

Aikuisten potkulaudat ovat suunniteltu kestämään kovempaa käyttöä ja painoa. Niiden rungot ovat vahvistettuja ja materiaalit laadukkaita, joten voit luottaa siihen, että ne kestävät pitkään ja antavat sinulle turvallisen ajokokemuksen.

Isorenkaiset potkulaudat tarjoavat paremman vakauden ja tasapainon ajamiseen. Ilmakumirenkaat rullaavat sulavasti erilaisilla pinnoilla eivätkä pienet epätasaisuudet tai kivet aiheuta suuria haasteita matkan varrella. Voit siis nauttia rennosta menosta ilman huolta kompastumisesta tai kaatumisesta.

Lisäksi, aikuisten potkulautojen ergonomiset ominaisuudet tekevät niistä miellyttäviä käyttää pidempienkin matkojen aikana. Niissä on usein säädettävä ohjaustanko, joten voit säätää sen itsellesi sopivaan korkeuteen. Lisäksi, isompi alusta tarjoaa enemmän tilaa jaloille ja antaa sinulle mukavan asennon ajamiseen.

ESLAn kotimaiset potkulaudat tarjoavat ihanteellisen ratkaisun myös monenlaisiin työympäristöihin. Ne ovat erinomainen valinta esimerkiksi sairaaloille ja teollisuuteen, missä liikkumisen nopeus ja tehokkuus ovat olennaisia. Kevyet ja ketterät potkulaudat mahdollistavat sujuvan liikkumisen pitkillä käytävillä ja ahtaissakin tiloissa, mikä tekee niistä arvokkaan välineen henkilökunnalle. Niiden hiljainen käyttöäni ja vähäinen tilantarve säilyttävät työrauhan ja häiritsemättömyyden työympäristössä.

Kestävää potkulautailua tyylillä ja laadulla varustettuna

Meidän potkulautamme ovat suunniteltu erityisesti aikuisille käyttäjille, tarjoten kestävyyttä ja mukavuutta. Korostaen laadukasta suunnittelua, olemme varmistaneet, että tuotteemme täyttävät aikuisten käyttäjien tarpeet sekä tarjoavat turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja komponentteja varmistaaksemme pitkän käyttöiän. Potkulautojen suunnittelussa on myös huomioitu osien vaihtokelpoisuus, joten voit siis huoletta nauttia potkulautailusta vuodesta toiseen.

ESLAn potkulaudoissa on tyylikäs muotoilu ja ne ovat saatavilla monissa eri väreissä. Voit siis valita juuri sinulle sopivan värisen potkulaudan ja erottua joukosta tyylikkään ulkonäön avulla.

ESLA tarjoaa kolme erilaista mallia, jokaiselle käyttäjälle sopivan vaihtoehdon:

  • ESLA POTKULAUTA 4100 HYBRIDISARVILLA – täydellinen valinta vapaa-ajan menoihin, yhdistäen mukavuuden ja monikäyttöisyyden.
  • ESLA POTKULAUTA 4102 SUORASARVINEN – suunniteltu erityisesti teollisuuskäyttöön, kestävä ja luotettava vaihtoehto työympäristöön.
  • ESLA POTKULAUTA 4103 SUORASARVINEN FLEXEL-RENGAS – innovatiivinen ratkaisu vaativaan teollisuuskäyttöön, tarjoaa lisävakautta ja joustavuutta.

Hyötyä, huumoria ja ekologisuutta potkulautailemalla

Potkulautailu ei ole vain vakavaa hommaa, vaan se voi olla myös hauskaa ja iloista menoa. Potkulaudalla liikkuminen tuo takaisin lapsuuden muistot ja saa hymyn huulille. Joten tartu potkulautaan, heitä huolet nurkkaan ja lähde nauttimaan vauhdin hurmasta!

Aikuisten potkulautailu on loistava tapa pitää kuntoa yllä ja nauttia samalla ulkoilmasta. Potkulautailu on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto autoilulle ja tarjoaa monia terveyshyötyjä. Se kehittää tasapainoa ja koordinaatiota, vahvistaa jalkojen ja keskivartalon lihaksia, sekä parantaa yleistä kestävyyttä. Lisäksi potkulautailu on matalan intensiteetin aerobinen harjoitus, joka auttaa ylläpitämään sydämen ja verenkiertoelimistön terveyttä. Tämä dynaaminen liikuntamuoto ei ainoastaan auta polttamaan kaloreita, vaan myös vähentää stressiä ja parantaa mielialaa, tarjoten näin sekä fyysisiä että henkisiä hyötyjä käyttäjilleen.

Potkulautojen suunnittelussa on otettu huomioon myös kuljetettavuus ja säilytettävyys. Potkulautojen kompakti koko helpottaa säilytystä kotona tai työpaikalla ja muotoilu puolestaan mahdollistaa vaivattoman kuljetuksen olipa kyseessä sitten työmatka tai viikonloppuretki. Potkulauta mahtuu pieneen tilaan, kuten auton takakonttiin tai julkisen liikenteen matkustamoon, tehden siitä erinomaisen valinnan liikkuvalle ihmiselle. Tämän ansiosta potkulauta ei ole vain käytännöllinen ja hauska, vaan myös erittäin joustava liikkumismuoto.

Valitse siis ESLAn aikuisten potkulauta, joka tarjoaa kestävyyttä, laadukkuutta ja tyylikkyyttä yhdistettynä rennon hauskoihin ajohetkiin. Nappaa oma potkulautasi verkkokaupastamme jo tänään ilmaisella kotiinkuljetuksella ja 1-3 arkipäivän toimitusajalla ja lähde kokeilemaan uutta tapaa liikkua kaupungilla tai töissä!

Esla potkulauta valikoimamme

Valikoimissamme on kolme aikuisten potkulautaa, jotka kaikki soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Tarjolla on monia värivaihtoehtoja. Meillä on laaja valikoima tuotteita suoraan oman tehtaan varastosta, joten saamme toimitukset perille 1-3 arkipäivässä kaikkialle Suomeen.

Isorenkaista potkulautaa voi käyttää sekä rennompaan kaupunkiliikkumiseen että puhtaasti kuntoilumielessä. Kulkupeli soveltuu niin tavalliselle kuntoilijalle kuin huippu-urheilijallekin, sillä se on rasittavuudeltaan jopa 25-30 % pyöräilyä tehokkaampaa. Esla potkulauta aikuisille vahvistaa lihaksia ja kohottaa kuntoa.

Lisäksi aikuisten potkulautoja käytetään esimerkiksi tehtaissa ja sairaaloissa, jotta liikkuminen paikasta toiseen sujuu nopeammin.

ESLA potkulaudan ominaisuudet

Esla potkulaudoissa on vahva teräsrunko ja pehmustettu hybriditanko, joka mahdollistaa kolme eri ajoasentoa. Etupyörän tehokas rumpujarru ja automaattinen seisontatuki helpottavat pysähtymistä ja parkkeeraamista. Kaikkiin potkulautoihin kuuluu vakiovarusteena puolaheijastin ja soittokello. Muita lisävarusteita ja varaosia voi tilata erikseen.

Aikuisten potkulaudoissa on isot ilmakumirenkaat, joten liikkuminen sujuu kevyesti rullaten. Potkulaudan etu- ja takarunko voidaan irrottaa toisistaan, jolloin kulkupeli mahtuu pieneen tilaan kuljetuksen ajaksi. Jos tarvitset lisätietoja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse esla@esla.fi

Tilaa Esla aikuisten potkulauta helposti verkosta suoraan valmistajalta

Tilaa isorenkainen potkulauta helposti verkkokauppamme kautta tai käy tutustumassa valikoimaamme jälleenmyyjien toimipisteillä. Jälleenmyyjäverkostomme kattaa koko Suomen.

Verkkokauppamme kautta saat ilmaisen kotiinkuljetuksen yli 80 euron ostoksiin ja mahdollisuuden maksaa tuotteen osamaksulla. Postin Kotipaketti toimittaa tilauksen suoraan kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimitus on perillä 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Miksi ESLA?

ESLA eli E. S. Lahtinen Oy suunnittelee ja valmistaa ekologisia kulkupelejä kaikenikäisille. Klassisia potkukelkkoja on valmistettu jo vuodesta 1933, mutta sen rinnalle on noussut myös uudenlaisia tuotteita, kuten potkulautoja ja potkupyöriä. Kaikki ESLA-tuotteet valmistetaan Suomessa mahdollisimman pitkälle kotimaisista raaka-aineista.

ESLA-potkulaudat ovat avainlipputuotteita, jotka valmistetaan Seinäjoen Kouran kylässä. Kotimaisuuden sekä ekologisten valmistusmenetelmien ja materiaalien rinnalla ESLAn keskeisenä arvona on eri ikäisten ihmisten liikunnan lisääminen.

Ota yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja tuoteryhmästä potkulauta aikuisille. Autamme mielellämme.

Kysy lisää potkulaudoista