Potkulaudat

Aikuisten potkulauta isoilla renkailla

ESLA aikuisten potkulauta soveltuu erinomaisesti arjen liikkumiseen, mutta tehostaa paikasta toiseen siirtymistä myös esimerkiksi suurissa teollisuushalleissa, varastoissa sekä laitoksissa. Isorenkaisessa potkulaudassa on loistavat tasapaino- ja ajo-ominaisuudet, joten se rullaa ketterästi niin sisällä kuin ulkonakin. Tutustu valikoimaan ja tilaa verkosta potkulauta aikuisille!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Potkulauta valikoimamme

Valikoimissamme on kolme aikuisten potkulautaa, jotka kaikki soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Tarjolla on monia värivaihtoehtoja. Meillä on laaja valikoima tuotteita suoraan varastossa, joten saamme toimitukset perille 1-3 arkipäivässä kaikkialle Suomeen.

Isorenkaista potkulautaa voi käyttää sekä rennompaan kaupunkiliikkumiseen että puhtaasti kuntoilumielessä. Kulkupeli soveltuu niin tavalliselle kuntoilijalle kuin huippu-urheilijallekin, sillä se on rasittavuudeltaan jopa 25-30 % pyöräilyä tehokkaampaa. Potkulauta aikuisille vahvistaa lihaksia ja kohottaa kuntoa.

Lisäksi aikuisten potkulautoja käytetään esimerkiksi tehtaissa ja sairaaloissa, jotta liikkuminen paikasta toiseen sujuu nopeammin.

ESLA potkulaudan ominaisuudet

Potkulaudoissa on vahva teräsrunko ja pehmustettu hybriditanko, joka mahdollistaa kolme eri ajoasentoa. Etupyörän tehokas rumpujarru ja automaattinen seisontatuki helpottavat pysähtymistä ja parkkeeraamista. Kaikkiin potkulautoihin kuuluu vakiovarusteena puolaheijastin ja soittokello. Muita lisävarusteita ja varaosia voi tilata erikseen.

Aikuisten potkulaudoissa on isot ilmakumirenkaat, joten liikkuminen sujuu kevyesti rullaten. Potkulaudan etu- ja takarunko voidaan irrottaa toisistaan, jolloin kulkupeli mahtuu pieneen tilaan kuljetuksen ajaksi. Jos tarvitset lisätietoja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse esla@esla.fi

Tilaa aikuisten potkulauta helposti verkosta

Tilaa isorenkainen potkulauta helposti verkkokauppamme kautta tai käy tutustumassa valikoimaamme jälleenmyyjien toimipisteillä. Jälleenmyyjäverkostomme kattaa koko Suomen.

Verkkokauppamme kautta saat ilmaisen kotiinkuljetuksen yli 50 euron ostoksiin ja mahdollisuuden maksaa tuotteen osamaksulla. Postin Kotipaketti toimittaa tilauksen suoraan kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimitus on perillä 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Miksi ESLA?

ESLA eli E. S. Lahtinen Oy suunnittelee ja valmistaa ekologisia kulkupelejä kaikenikäisille. Klassisia potkukelkkoja on valmistettu jo vuodesta 1933, mutta sen rinnalle on noussut myös uudenlaisia tuotteita, kuten potkulautoja ja potkupyöriä. Kaikki ESLA-tuotteet valmistetaan Suomessa mahdollisimman pitkälle kotimaisista raaka-aineista.

ESLA-potkulaudat ovat avainlipputuotteita, jotka valmistetaan Seinäjoen Kouran kylässä. Kotimaisuuden sekä ekologisten valmistusmenetelmien ja materiaalien rinnalla ESLAn keskeisenä arvona on eri ikäisten ihmisten liikunnan lisääminen.

Ota yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja tuoteryhmästä potkulauta aikuisille. Autamme mielellämme.

Kysy lisää potkulaudoista