Esla Nordic keinu­tuolit

-20 % kesäkampanja! Esla Nordic aikuisten ja lasten keinutuolit tuovat monenlaista iloa

ESLAn kotimainen keinutuoli on ainutlaatuinen tuote, joka yhdistää klassisen potkukelkan muotoilun ja ikivihreän keinutuolin. Lasten keinutuoli sopii hyvin leikkeihin sisälle ja ulos sekä esimerkiksi lastenhuoneen katseenvangitsijaksi. Myös aikuisille on tarjolla oma ajaton ratkaisunsa useassa eri värissä.

Lue lisää

Näytetään kaikki 2 tulosta

Esla Nordic keinutuoli valikoimamme

Valikoimissamme on hauska uuden sukupolven tuote, ESLA NORDIC JUNIOR eli lasten keinutuoli. Keinutuoli sopii 3-7-vuotiaille lapsille niin leikkimiseen kuin lastenhuoneen sisustukseenkin. Se on mukava keinutuoli ulos sekä sisään istuinkorkeuden ollessa 32 cm.

ESLA NORDIC on vastaavanlainen, kotimainen keinutuoli aikuisille. Tarjolla on useita eri värivaihtoehtoja: koivu, musta, punainen ja valkoinen. Lapsille löytyy myös vaaleanpunainen vaihtoehto. Tutustu persoonallisiin keinutuoleihin verkossa tai käy koeistumassa jälleenmyyjien luona.

ESLA keinutuolin ominaisuudet

Aikuisten ja lasten keinutuolit valmistetaan pohjoisen sään kestävästä massiivikoivusta ja teräksestä, joten niitä voidaan käyttää huoletta myös ulkona. Tuotteet ovat pitkäikäisiä ja täyttävät tiukat turvallisuusvaatimukset. Keinutuoli taittuu kasaan, joten se on helppo varastoida tai kuljettaa mukana.

ESLA keinutuolissa on miellyttävä istuma-asento ja persoonallinen ulkonäkö, joka tuo hauskan vivahteen jokaiseen kotiin. Kotimainen keinutuoli on yhdistelmä yli 90 vuoden kokemusta potkukelkkojen valmistuksesta, korkeaa laatua, käsityöosaamista sekä ympäristöystävällisyyttä.

Jos tarvitset lisätietoja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@esla.fi tai puhelimitse (06) 429 9400.

Tilaa aikuisten tai lasten keinutuoli verkosta suoraan valmistajalta

Voit tilata aikuisten tai lasten keinutuolin helposti verkkokauppamme kautta. Saat ilmaiset kotiinkuljetukset yli 80 euron ostoksille ja mahdollisuuden osamaksuun. Postin Kotipaketti tuo tilauksen suoraan kotiovellesi etukäteen sovittuna ajankohtana. Toimitus on perillä 1-3 arkipäivässä.

ESLA-liikuntavälineitä myyvät Suomessa lisäksi urheilu-, pyörä- ja rautakaupat sekä muut hyvinvarustetut alan liikkeet. Tutustu jälleenmyyjiin tästä.

Miksi ESLA?

ESLA eli E. S. Lahtinen Oy suunnittelee ja valmistaa kotimaisia ja ekologisia liikuntavälineitä vuosikymmenten kokemuksella. Klassisten potkukelkkojen osalta ESLA on ollut markkinajohtaja jo 70-luvulta lähtien. Uudempina tuotteina valikoimiin ovat tulleet aikuisten ja lasten keinutuolien lisäksi rollaattorit ja potkupyörät sekä potkulaudat. Kaikki ovat suomalaisia avainlipputuotteita.

ESLA-tuotteet valmistetaan Seinäjoen Kouran kylässä käsityönä, mahdollisimman pitkälle kotimaisista raaka-aineista. Liikuntavälineet on luotu liikuttamaan koko perhettä. Ota yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja tuotteista! Autamme mielellämme.

KYSY LISÄÄ KEINUTUOLEISTA