Rollaattori ja potkupyörä: Eslan suomalaisen laadun edustajat

Liikkuminen on elintärkeää kaikille ikään katsomatta. Erityisesti iän karttuessa liikkuvuuden ylläpitäminen nousee entistä tärkeämmäksi osaksi päivittäistä hyvinvointia ja elämänlaatua. Tässä juuri kotimaiset ESLA potkupyörät, tuttavallisemmin rollaattorit, tulevat kuvioihin tarjoten varttuneemmalle väelle turvallisen ja luotettavan keinon liikkua ympäri vuoden.

Liikkumisen tärkeys iäkkäämmille käyttäjille

Liikkumisen tärkeys on korvaamaton kaikissa elämänvaiheissa. Se pitää yllä lihasvoimaa, parantaa verenkiertoa ja edistää henkistä hyvinvointia. Erityisesti ikääntyessä liikkumisen merkitys korostuu entisestään. ESLA potkupyörät tarjoavat äikkäämmille käyttäjille helpon ja turvallisen tavan ylläpitää aktiivista elämäntapaa. ESLA potkupyörä antaa uusia mahdollisuuksia liikkua omatoimisesti. Päivittäinen liikkuminen kohottaa samalla kuntoa ja piristää päivää!

ESLA potkupyörän tarina

Tiesitkö, että ESLA potkupyörät ovat kehitetty alunperin perinteisestä ESLA potkukelkasta ympärivuotiseen liikkumiseen? E. S. Lahtinen Oy tuotemerkillä ESLA on valmistanut klassikko potkukelkkoja jo vuodesta 1933. Huonolumisten talvien vuoksi, 80 -luvun lopulla kehitettiin pyöräkelkka, eli potkukelkka pienillä pyörillä ja jarruilla. Myöhemmin 90-luvulla tuote jalostui ESLA potkupyöräksi, josta on valmistettu myös näppärä CityMax malli. ESLA CityMax on suunnitelty erityisesti kaupunkikäyttöön ja vauhdikkaaseen menoon. Pienemmän kokonsa ansiosta se mahtuu yleisempiin hisseihin ja julkisiin kulkuneuvoihin. Sillä on vaivatonta liikkua ostoksilla myös liikkeiden sisällä. ESLA potkupyörien vakiovarusteisiin kuuluu tavarakori ostoksia varten.

Turvallinen liikkuminen ympäri vuoden

ESLA potkupyörä rollaattorit ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Seinäjoen Kouran kylässä, parhaista mahdollisista raaka-aineista. ESLA potkupyörien eturungon alaspäin levenevän runkorakenteen, sekä tukevan kaksoistanko-ohjauksen ansiosta, käyttäminen on vakaata ja turvallista. Mallisuojatun kolmiorankenteen ansiosta potkupyörä pysyy tukevasti pystyssä eivätkä kaadu mutkissa tai epätasaisilla pinnoilla (mallisuoja 14206*). Isojen kumipyörien ansiosta ESLA potkupyörä kulkee keveästi kaikilla teillä. CityMax mallista saatavilla myös tumma pronssi väri puhkeamattomilla Flexel-renkailla. Muissa ESLA tuotteiden renkaissa ovat kestävät vanteiden napakiinnitykset. Luotettavuus ja helppokäyttöisyys tekevät liikkumisesta turvallista ja miellyttävää ympäri vuoden, oli sitten kesä, syksy, talvi tai kevät. Liikenteessä potkupyöräilijä on jalankulkija, joten muistathan pukea heijastimen päälle pimeällä liikkuessasi.

*) ESLA liikuntavälineet ovat virallisesti CE merkittyjä. Tuotteet täyttävät terveydenhuollon laitteita koskevat vaatimukset ja ne on testattu puolueettomissa testauslaitoksissa: VTT, Lamk ja SeAMK (Suomi), Sintef (Norja) ja TÜV (Saksa)

Esla E-kick – Uuden sukupolven sähkökäyttöinen potkupyörä

Syksyllä 2024 ESLA lanseeraa uuden sukupolven sähkökäyttöisen Esla E-kick rollaattorin, joka tulee mullistamaan varttuneemman väen liikkumisen entisestään. Tämä innovatiivinen rollaattori tarjoaa käyttäjilleen entistä enemmän vapautta ja helppoutta liikkumiseen. Sähkömoottorin avulla etäisyyksien taittaminen käy vaivattomasti ja ilman suuria ponnisteluja. ESLA E-kick on tyylikäs alumiinirunkoinen vaihtoehto potkupyörän käyttäjille, jotka haluavat liikkua pidempiä matkoja kerralla. Ainutlaatuisen tuotteesta tekee se, että potkupyörää voi myös käyttää normaalisti ilman sähköä. Yhdellä latauskerralla sillä kuitenkin pääsee jopa 30 – 40 km matkan nopeudesta riippuen.

Liikkumisen helppous ja vapaus

ESLA potkupyörät tarjoavat käyttäjilleen enemmän kuin pelkän kulkuvälineen. Ne tarjoavat vapautta ja itsenäisyyttä liikkumiseen. Kevyt mutta vahva rakenne tekee käytöstä miellyttävää ja helppoa kaikissa tilanteissa. Olipa kyse sitten päivittäisestä kauppareissusta, luontoretkestä tai kahvilavierailusta ystävien kanssa, ESLA rollaattorit kulkevat mukana tukien ja helpottaen jokapäiväistä elämää. Erityisesti Esla potkupyörät City Max on suunniteltu käytettäväksi kaupunkiympäristössä. Se mahtuu näppärästi julkisiin kulkuneuvoihin ja useimpiin hisseihin. Potkupyörien kokoaminen sujuu helposti ilman työkaluja ja se mahtuu myös pieneen tilaan. Potkupyörä 3300 mallista saatavilla värit: punainen, sininen ja tumma pronssi. CityMax 3800 mallista saatavilla purppura, opaalinsininen, hopea ja tumma pronssi.

ESLA Made of Finland

ESLA potkupyörät edustavat suomalaista laatua ja kotimaista valmistusta parhaimmillaan. Niiden suunnittelu ja valmistus huokuvat tinkimätöntä laaduntajua ja omistautumista käyttäjien tarpeiden täyttämiseen. Turvallisuus, luotettavuus ja vapaus ovat ESLA rollaattoreiden kulmakiviä, jotka tekevät niistä ensiluokkaisen valinnan kaikille, jotka arvostavat liikkumisen merkitystä elämänlaadulle. ESLA potkupyörillä on 3 vuoden takuu ja varaosia on saatavilla suoraan ESLA verkkokaupasta tai lähimmältä ESLA jälleenmyyjältä. Uutta potkua ESLAn kanssa!