ESLA T2 LASTEN­POTKU­KELKKA 3 – 6 v

120.00

Sopivuus Lapset 3 - 6 vuotta
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Käyttäjän pituus 100–130 cm
Kelkan korkeus 64 cm
Kelkan pituus 160 cm
Kelkan leveys 33 cm
Kelkan paino 6,5 kg
Kelkan kantavuus 100
Kokoontaitettava
Materiaali Suomalainen sertifioitu koivu, jalakset erikoisvalmisteista jousiterästä
Takuu 1 vuosi
Tuotetunnus (SKU): 1006 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Jo useat sukupolvet ovat kelkkailleet ESLA-Potkukelkalla. Nykyään potkukelkka on kaikenikäisten kuntoiluväline, joka tarjoaa iloa talviseen liikuntaan.

Potkukelkka voidaan kääntää tilaa säästävään kokoon kuljetuksen tai varastoinnin ajaksi. Taittomekanismi toimii ilman työkaluja istuimen takaa vääntimet avaamalla ja kääntämällä aisaosa jalasten päälle. Kaikkiin ESLA potkukelkkojen valmistamiseen on käytetty ainoastaan suomalaista sertifoitua koivua. Käytämme potkukelkan jalaksissa erikoisvalmisteista jousiterästä. Potkurin jalasten vääntyessä, ne palautuvat takaisin paikalleen.

Jalkatuet ja viiri kuuluvat vakiovarusteena T2-kelkkaan.

Lisää kantavuutta pehmeisiin lumiolosuhteisiin saadaan jalasten alle asennettavilla ESLA-liukujalaksilla (36 mm) tai erikoisleveillä ESLA-hankijalaksilla (56 mm). Liukujalasten käyttö vähentää myös hiekoituksen aiheuttamaa liukuhaittaa kelkkailulle.

Liuku- ja hankijalakset ovat saatavissa lisävarusteena.

Yli 80€ tilaukset toimitetaan ilmaiseksi kotiin!

ESLA Potkukelkalla on yhden (1) vuoden takuu raaka-aine- ja valmistusvirheiden varalta. Takuu ei koske kulumisesta, ruostumisesta, puuosien värimuutoksista tai väärinkäytöstä johtuvia vikoja tai haittoja.

Lisätiedot

Paino 6.9 kg (kilogramma)
Valitse väri

Sininen, Pinkki, Punainen