Esla Adventure

699.00999.00 sis. alv 24%

Pituus 187 cm
Korkeus 80-98 cm
Paino 12 kg (vakiovarusteilla)
Käyttäjän pituus 140-200 cm
Värit Musta ja punainen
Takuu 1 vuosi
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

ESLA Adventure on uuden sukupolven urheilullinen potkukelkka moneen käyttötarkoitukseen. Alumiinirunkoinen kelkka on suunniteltu palvelemaan koiraharrastajia, pilkkijöitä ja retkeilijöitä. Lähtökohta on, että potkiminen tällä mallilla on kevyttä, vakaata ja tavaraa saa mahtumaan kyytiin. Rungossa oleva JOUSITUS poimii maaston epätasaisuuksia jolloin meno turvallista, myös kovassa vauhdissa! Jouston saa lukittua ilman työkaluja, jolloin kelkka on tukeva potkia myös siellä, missä joustoa ei tarvita.

Kelkka voidaan kääntää tilaa säästävään kokoon kuljetuksen tai varastoinnin ajaksi (Myös jarru ja koiravarusteet asennettuina). Taittomekanismi toimii ilman työkaluja, löysäämällä vääntimiä ja kääntämällä runko-osa jalasten päälle. Kelkan saa lukittua myös tähän asentoon jolloin nostelu ja käsittely on helppoa kelkka kokoon taitettunakin.

Adventure menee helposti kasaan, joten kuljettaminen ei tuota ongelmia. Mahtuu jopa suksiboxiin. Perusmalliin saatavilla lukuisia lisävarusteita käyttötarkoituksen mukaan. Lisäksi häivähdyksellä Suomalaista puuta on säilytetty potkukelkkaan kuuluva nostalgia!

Liukujalakset kuuluvat vakiovarusteena Adventureen. (35mm)

Koiravarustepaketti
-Koiravetoadapteri
-Kelkkaliina
-Kelkkaliinan kiinnikkeet
-Etukaari
-Liukulevy
-Selkänoja

Koiravarustepaketti ja Tuplajarru
-Koiravetoadapteri
-Kelkkaliina
-Kelkkaliinan kiinnikkeet
-Etukaari
-Liukulevy
-Selkänoja
-Tuplajarru

ESLA Potkukelkalla on yhden (1) vuoden takuu raaka-aine- ja valmistusvirheiden varalta. Takuu ei koske kulumisesta, ruostumisesta, puuosien värimuutoksista tai väärinkäytöstä johtuvia vikoja tai haittoja.