UUTTA! Harmaja potkukelkka T7 ESLA 95 vuotta

220.00

Esla Harmaja T7 Limited Edition Esla 95 vuotta
Toimitusaika 1- 3 päivää Posti kotipaketti
Käyttäjän pituus 170 cm -
Kelkan korkeus 92 cm
Kelkan pituus 180 cm
Kelkan leveys 42 cm
Istuinkorkeus 39 cm
Kelkan paino 8,6 kg
Kelkan kantavuus 200 kg
Harmaat liukujalakset (35 mm) Vakiovarusteena
Kokoontaitettava
Materiaali Puuosat suomalaista sertifioitua koivua. Jalakset erikoisvalmisteista jousiterästä.
Takuu 1 vuosi
Tuotetunnus (SKU): 1010-78 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

”Esla 95 V juhlan ja Suomen NATO jäsenyyden kunniaksi tämän kelkan OTAN”

Esla T7 Harmaja potkukelkka -Limited edition

Esla on ylpeästi saavuttanut 95 vuoden taipaleen yrittäjänä. Juhlistamme tätä saavutusta tuomalla markkinoille ainutlaatuisen Esla T7 maastokuvioidun Arctic Camo potkukelkan, sekä pohjoisen talvea symboloivan Harmaja T7 potkukelkan. Harmaja Limited Edition sulautuu täydellisesti suomalaiseen talviseen maisemaan, kuin pohjoisen kelopuu. Tämä upea kelkka ei ole ainoastaan suunniteltu tuomaan iloa talviseen liikkumiseen, vaan siinä yhdistyvät myös suomalaisuus ja sisu. Harmaja mallistoa on saatavilla rajoitettu erä juhlavuoden kunniaksi! Saatavilla ainoastaan Eslan verkkokaupasta.

Kaikkiin ESLA potkukelkkojen valmistamiseen on käytetty ainoastaan suomalaista sertifoitua koivua. Käytämme potkukelkan jalaksissa erikoisvalmisteista jousiterästä. Potkurin jalasten vääntyessä, ne palautuvat takaisin paikalleen.

Inspiraatio Suomen NATO -jäsenyydestä

Esla T7 Harmaja potkukelkan väritys on saanut inspiraationsa Suomen NATO-jäsenyydestä, sekä vahvasta ja taipumattomasta pohjoisen kelosta. Kuten kaikki Esla potkukelkat, se on suunniteltu kestäväksi ja luotettavaksi talven kumppaniksi.

Esla potkukelkka 95-vuotisen taipaleen kunniaksi

Esla T7 Harmaja ovat osa yrityksemme juhlavuoden erikoismallistoa. Niiden ainutlaatuinen väri ja laatu kertovat tarinaa Eslan pitkästä historiasta ja sitoutumisesta suomalaiseen yrittäjyyteen.

Esla kestävyys ja tyylikkyys

Esla T7 Harmaja kelkka on valmistettu paikallisesta sertifioidusta koivusta, suomalaisella ammattitaidolla. Valmistamme Seinäjoen tehtaalla jokaisen kelkan  käsityönä, samalla varmistaen korkeimman mahdollisen laadun.

Esla T7 Harmaja potkukelkan vakiovarusteisiin kuuluu hienostunut harmaa liukujalas, joka ei ainoastaan lisää tyylikkyyttä kelkkaasi, vaan myös parantaa suorituskykyä. Liukujalakset antavat liukkautta ja monipuolistavat kelkan käyttöä erilaisissa keliolosuhteissa. Harmaja potkukelkkaan kuuluvat liukujalasten lisäksi jalkatuet ja viiri vakiovarusteena

Esla T7 Harmaja on enemmän kuin pelkkä potkukelkka; se on tarina suomalaisesta yrittäjyydestä ja sisukkuudesta. Se kulkee mukana jokaisella talvisella seikkailulla. Valitse kotimainen Esla. Ei pelkästään Made in Finland vaan; Made of Finland

Esla potkukelkan teknisiä tietoja

Potkukelkka voidaan kääntää tilaa säästävään kokoon kuljetuksen tai varastoinnin ajaksi. Taittomekanismi toimii ilman työkaluja istuimen takaa vääntimet avaamalla ja kääntämällä aisaosa jalasten päälle. Potkukelkka sopii hyvin piristysruiskeeksi talviseen kuntoiluun ja liikkumiseen ulkona.

Lisää kantavuutta pehmeisiin lumiolosuhteisiin saadaan jalasten alle asennettavilla ESLA-liukujalaksilla (36mm) tai erikoisleveillä ESLA-hankijalaksilla (56mm). Liukujalasten käyttö vähentää myös hiekoituksen aiheuttamaa liukuhaittaa kelkkailulle.

Leveät hankijalakset (56 mm) ovat saatavissa lisävarusteena.

Yli 80€ tilaukset toimitetaan ilmaiseksi kotiin!

ESLA Potkukelkalla on yhden (1) vuoden takuu raaka-aine- ja valmistusvirheiden varalta. Takuu ei koske kulumisesta, ruostumisesta, puuosien värimuutoksista tai väärinkäytöstä johtuvia vikoja tai haittoja.

Lisätiedot

Paino 9.3 kg (kilogramma)
Mitat 2 × 0.55 × 0.13 cm (senttimetri)
Valitse väri

Harmaja