UUTTA! Arctic Camo potkukelkka T7 ESLA 95 vuotta

270.00

Esla Arctic Camo T7-malli Limited Edition Esla 95 vuotta
Toimitusaika 1- 3 päivää Posti kotipaketti
Käyttäjän pituus 170 cm -
Kelkan korkeus 92 cm
Kelkan pituus 180 cm
Kelkan leveys 42 cm
Istuinkorkeus 39 cm
Kelkan paino 8,6 kg
Kelkan kantavuus 200 kg
Harmaat liukujalakset (35 mm) Vakiovarusteena
Materiaali Puuosat suomalaista sertifioitua koivua. Jalakset erikoisvalmisteista jousiterästä.
Kokoontaitettava
Takuu 1 vuosi
Tuotetunnus (SKU): 1010-1 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

”Esla 95 V juhlan ja Suomen NATO jäsenyyden kunniaksi tämän kelkan OTAN”

Esla T7 Arctic Camo -Enemmän kuin potkukelkka

Esla on ylpeästi saavuttanut 95 vuoden taipaleen yrittäjänä. Juhlistamme tätä saavutusta tuomalla markkinoille ainutlaatuisen Esla T7 maastokuvioidun Arctic Camo potkukelkan. Kelkan talvinen maastokuviointi, valko/musta/ harmaa sulautuu täydellisesti suomalaiseen talviseen maisemaan. Tämä upea kelkka ei ole ainoastaan suunniteltu tuomaan iloa talviseen liikkumiseen, vaan siinä yhdistyvät myös suomalaisuus ja sisu. Arctic Camo mallia on saatavilla rajoitettu erä juhlavuoden kunniaksi! Saatavilla ainoastaan Eslan verkkokaupasta.

Inspiraatio Suomen NATO-jäsenyydestä

Esla T7 Arctic Camon väritys on saanut inspiraationsa Suomen NATO-jäsenyydestä, joka symboloi maamme vahvuutta ja sitoutumista turvallisuuteen. Kuten kaikki Esla potkukelkat, se on suunniteltu kestäväksi ja luotettavaksi talven kumppaniksi.

Kaikkiin ESLA potkukelkkojen valmistamiseen on käytetty ainoastaan suomalaista sertifoitua koivua. Käytämme potkukelkan jalaksissa erikoisvalmisteista jousiterästä. Potkurin jalasten vääntyessä, ne palautuvat takaisin paikalleen.

Esla potkukelkka 95-vuotisen taipaleen kunniaksi

Esla T7 Arctic Camo ja Esla T7 Harmaja ovat osa yrityksemme juhlavuoden erikoismallistoa. Niiden ainutlaatuinen väritys ja laatu kertovat tarinaa Eslan pitkästä historiasta ja sitoutumisesta suomalaiseen yrittäjyyteen.

Esla kestävyys ja tyylikkyys

Esla T7 Arctic Camo kelkka on valmistettu paikallisesta sertifioidusta koivusta, suomalaisella ammattitaidolla. Valmistamme Seinäjoen tehtaalla jokaisen kelkan  käsityönä, samalla varmistaen korkeimman mahdollisen laadun.

Esla T7 Arctic Camo potkukelkan vakiovarusteisiin kuuluu hienostunut harmaa liukujalas, joka ei ainoastaan lisää tyylikkyyttä kelkkaasi, vaan myös parantaa suorituskykyä. Liukujalakset antavat liukkautta ja monipuolistavat kelkan käyttöä erilaisissa keliolosuhteissa. Arctic Camo kelkkaan kuuluvat liukujalasten lisäksi jalkatuet ja viiri vakiovarusteena.

Esla T7 Arctic Camo on enemmän kuin pelkkä potkukelkka; se on tarina suomalaisesta yrittäjyydestä ja sisukkuudesta. Se kulkee mukana jokaisella talvisella seikkailulla. Valitse kotimainen Esla. Ei pelkästään Made in Finland vaan; Made of Finland

Esla potkukelkan teknisiä tietoja

Potkukelkka voidaan kääntää tilaa säästävään kokoon kuljetuksen tai varastoinnin ajaksi. Taittomekanismi toimii ilman työkaluja istuimen takaa vääntimet avaamalla ja kääntämällä aisaosa jalasten päälle. Potkukelkka sopii hyvin piristysruiskeeksi talviseen kuntoiluun ja liikkumiseen ulkona.

Lisää kantavuutta pehmeisiin lumiolosuhteisiin saadaan jalasten alle asennettavilla ESLA-liukujalaksilla (36mm) tai erikoisleveillä ESLA-hankijalaksilla (56mm). Liukujalasten käyttö vähentää myös hiekoituksen aiheuttamaa liukuhaittaa kelkkailulle.

Leveät hankijalakset (56 mm) ovat saatavissa lisävarusteena.

Yli 80€ tilaukset toimitetaan ilmaiseksi kotiin!

ESLA Potkukelkalla on yhden (1) vuoden takuu raaka-aine- ja valmistusvirheiden varalta. Takuu ei koske kulumisesta, ruostumisesta, puuosien värimuutoksista tai väärinkäytöstä johtuvia vikoja tai haittoja.

Lisätiedot

Paino 9.3 kg (kilogramma)
Mitat 2 × 0.55 × 0.13 cm (senttimetri)
Valitse väri

Arctic Camo