ESLA Potkupyörä 3300

620.00

Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Pituus 128 cm
Leveys 60 cm
Korkeussäätö 80-105cm
Etupyörät 31 cm/12,5"
Takapyörät 31 cm/12,5"
Rumpujarrut + seisontajarrut
Istuin 20 x 30 cm
Tavarakori 23 litraa
Paino 16,9 kg
Kantavuus 150 kg
CE- merkintä
Takuu 3 vuotta
Tuotetunnus (SKU): 3300 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Potkupyörä on kehitetty yhteistyössä käyttäjien ja asiantuntijoiden kanssa. Laitteen suunnittelussa on alusta saakka tarkkaan huomioitu käyttäjien tarpeet. Potkupyörästä on tullut turvallinen ja mukava liikuntaväline kaikille ympärivuotiseen käyttöön. Potkupyörässä on vankka teräsrunko ja neljä isoa kuulalaakeroitua pyörää. Tasapainojousitettu kaksoistanko-ohjaus ja alaspäin levenevä kolmiorakenne tekevät laitteesta stabiilin ja turvallisen käyttää.

Esla potkupyörässä on hyvät rumpujarrut, jotka toimivat tehokkaasti myös märällä kelillä ja pakkasella. Erikoiskeveät jarruvaijerit lisäävät käyttömukavuutta. Hyvät heijastimet (6 kpl / potkupyörä) auttavat näkymään liikenteessä. Potkupyörän etu- ja takarungot voidaan tarvittaessa irrottaa toisistaan esimerkiksi kuljetuksen ajaksi. Potkupyörä toimitetaan valmiiksi koottuna pahvilaatikossa etu- ja takarungot irrotettuna.

Turvallista liikkumista ympärisvuotisesti Esla-tuotteilla

ESLA-Potkupyörä on testattu useissa testauslaitoksissa ja se täyttää standardien asettamat kesto- ja laatuvaatimukset. Potkupyörä on testattu mm. VTT:n Turvallisuustekniikan, TüV Product Service GmbH:n, Kuluttajaviraston ja Sintef:in puolueettomissa testeissä.

Soittokello, puolaheijastin, lankakori, nippapumppu ja vaijerilukko kuuluvat vakiovarusteena Esla potkupyörään.

Yli 80€ tilaukset toimitetaan ilmaiseksi kotiin. Voit myös maksaa osamaksulla!

Potkupyörässä on aine- ja valmistusvirheiden varalta kolmen vuoden takuu. Takuu ei koske kulumisesta (esim. renkaat tai jarrukengät), ruostumisesta tai virheellisestä käytöstä aiheutuneita vikoja tai haittoja. Jokaisen Esla potkupyörän mukana toimitetaan varaosaluettelo ja käyttöohje.

Lisätiedot

Paino 18.9 kg (kilogramma)
Valitse väri

Sininen, Pronssi, Punainen