ESLA 95 vuotta Arctic Camo & Harmaja potkukelkat

“Esla 95 V juhlan ja Suomen NATO jäsenyyden kunniaksi tämän kelkan OTAN”

Esla on ylpeästi saavuttanut 95 vuoden taipaleen yrittäjänä. Juhlistamme tätä saavutusta tuomalla markkinoille ainutlaatuisen Esla T7 maastokuvioidun Arctic Camo potkukelkan. Kelkan talvinen maastokuviointi, valko/musta/harmaa sulautuu täydellisesti suomalaiseen talviseen maisemaan. Tämä upea kelkka ei ole ainoastaan suunniteltu tuomaan iloa talviseen liikkumiseen, vaan siinä yhdistyvät myös suomalaisuus ja sisu.

Esla T7 Harmaja on myös osa yrityksemme juhlavuoden erikoismallistoa. Sen ainutlaatuinen väri ja laatu kertoo tarinaa Eslan pitkästä historiasta ja sitoutumisesta suomalaiseen yrittäjyyteen.  Harmaja Limited Edition T7 potkukelkka sulautuu täydellisesti suomalaiseen talviseen maisemaan, kuin pohjoisen arktinen kelopuu.

Arctic Camo ja Harmaja T7 potkukelkat ovat kummatkin vakiovarusteltu hienostuneilla harmailla liukujalaksilla, joka ei ainoastaan lisää tyylikkyyttä kelkkaasi, vaan myös parantaa suorituskykyä. Liukujalakset antavat liukkautta ja monipuolistavat kelkan käyttöä erilaisissa keliolosuhteissa. Limited edition potkukelkkoihin kuuluvat liukujalasten lisäksi jalkatuet ja viiri vakiovarusteena.

Arctic Camo ja Harmaja T9 Limited Edition mallia on saatavilla rajoitettu erä: juhlavuoden kunniaksi 95 kappaletta! Saatavilla ainoastaan Eslan verkkokaupasta syntymäpäivästä 31.10.2023 alkaen.